Online kurz
Upeč si svůj první kváskový chléb a jiné pečivo
Rádi byste si upekli domácí kváskový chléb a další pečivo, ale nevíte, jak na to?
Naskočte do online kurzu a naučte se se mnou kváskovat jednoduše a s radostí.
- Rádi byste si pochutnali na křupavém voňavém domácím chlebu, který si vlastnoručně upečete?
- Toužíte ochutnat chléb jako z dob našich a nikoli ,,prázdnou" potravinu, která našemu tělu nic nepřináší?
- Už nechcete v pekařstvích marně hledat pečivo, které by nebylo z mražených polotovarů nebo se jako domácí jen tvářilo?
Sama jsem si touto cestou prošla, a proto vím, jak naučit kváskovat i vás.
V online kurzu vám ukážu, jak kváskovat jednoduše a s radostí, a to bez ohledu na to, kolik máte času či předchozích zkušeností s pečením.
Chléb byl a je jednou z našich základních potravin. Dopřejte si proto opravdu kvalitní pečivo, které vám přinese víc než jen pocit sytosti.
Kváskové pečivo je plné živin, minerálů a máte plně pod kontrolou jeho složení, což se vám u komerčního pečiva nestane.
Většinou když v okolí řeknete, že pečete kváskové pečivo, zavalí vás vlna obdivu a otázek.
- To musí být strašně složité! Četl/a jsem nějaký návod na založení kvásku a vůbec jsem to nepochopil/a.
- To ti muselo zabrat hrozného času! Taky bych to zkusil/a, ale nemám čas nad tím trávit celý den.
- Už jsem se skoro odhodlal/a, ale vůbec nevím, kde a jakou mouku mám na pečení koupit. V každém receptu je psáno něco jiného...
- Kvásek jsem dostal/a od kamarádky, ale brzo mi umřel, nevědě/a jsem co s ním mám dělat. Všechno je to prostě složité...
Všechny tyto obavy jsou zbytečné.
Moc dobře znám, jaké to je, když se vám kváskování nedaří.
Proto je online kurz nabytý jen mými osobními zkušenostmi a ověřenými návody a recepty.
Od klientek, které již kurzem úspěšně prošly vím, že díky němu zvládnou kváskovat i naprostí začátečníci.
Co se díky online kurzu naučíte?
- Uděláte si jasno v surovináchV první části online kurzu vás provedu všemi surovinami, které budete při přípravě pečiva potřebovat. Zmíníme také kuchyňské pomocníky, kteří by se vám mohli hodit.
- Vypěstujete si svůj vlastní kvásekK tomu, abyste si mohli upéct dobrý chléb, potřebujete vitální kvásek - ten si spolu vypěstujeme. Budeme se věnovat nejenom kvásku žitnému, ale můžete vyzkoušet i kvásek pšeničný.
- Naučíte se, jak upéct chlébSpolečně si upečeme váš první chléb a naučíte se, jak si z pečení chleba udělat příjemnou rutinu.
- Budete vědět, jak se o kvásek starat, aby vám sloužil co nejdéleAbychom nemuseli kvásek pěstovat pořád znovu, je potřeba vědět, jak ho uchovat pro další pečení - ať už to bude za 2 dny, za týden nebo za měsíc.
- Probereme chyby a překážkyŘekneme si o těch nejčastějších chybách a problémech při pečení chleba a také jak zachránit situaci.
- Péct nemusíme jen chlébPovíme si, jaké ostatní pečivo a dobroty si můžeme díky kvásku připravit. V kurzu najdete hned 30 receptů - housky, koláče, vánočku nebo třeba pizzu či lívance.
Co byste ještě měli vědět?
- Online kurz JE URČEN PRO ZAČÁTEČNÍKYOnline kurz jsem sestavila tak, aby pomohl všem začátečníkům, kteří s kváskováním nemají žádné zkušenosti ( anebo jen velmi malé). Pokud jsi již zkušený pekař, tak tento kurz není pro tebe.
- Chléb i kvásek potřebuje váš čas i péčiV online kurzu vám dám co nejpodrobnější návody, a to jak v textové formě tak ve formě videa. Kváskování sice chce svůj čas, ale díky mě celý kurz protančíte v lehkosti a s úsměvem.
Vůni a chuti kváskového chleba se prostě ten ze supermarketu nikdy nemůže rovnat.
Kváskování rozhodně není jen o pečení chleba!
Účastnice kurzu se toho naučily mnohem víc a poslaly mi tyto fotografie.
Vy se v rámci online kurzu naučíte připravovat 30 různých receptů, ať už je to chléb, housky, buchty, knedlíky, vánočku nebo třeba lívance.
Jak bude online kurz probíhat?
- Online kurz je rozdělen do 4 modulů, které si můžete projít vlastním tempem a v době, která vyhovuje právě vám.
- Každý modul obsahuje videa, texty a návody, díky kterým velmi dobře pochopíte celý proces od výběru surovin, přes založení kvásku až k samotnému pečení.
- Celý jeden modul je v kurzu věnován i tomu, když se nedaří. Co dělat, když kvásek neprospívá? Co jste při pečení udělali špatně? A jak to příště udělat lépe.
Online kurzem Upeč si svůj první kváskový chléb a jiné pečivo prošlo už 175 žen.
A co o kurzu říkají?
Tento online kurz je zcela výjmečný!
- Hlavní je chuť nikoli vzhledV kurzu se každý naučí péct chléb i další dobroty. Vím, jak vás celým kváskováním provést. Pro mě je důležitá chuť a to, že si můžete upéct to, co vám chutná. Prasklinou nebo ne zcela pravidelnou střídou se můžete zabývat později. Já vám dám ten nejdůležitější základ abyste mohli začít.
- Zvládnete to i když máte málo časuNaučím vás kváskovat tak, že nebudete v kuchyni trávit hodiny. Já sama mám 2 malé děti, a tak vím, jak je čas vzácný. Kvásek sice chce svůj čas, ale se mnou budete mít obojí - kvalitní pečivo i volný čas.
- Kurz je hlavně pro začátečníkyKurzů kváskování je spousta, ale já se věnuji hlavně začínajícím pekařům a nebo těm, kteří věčné začínají, ale pořád se jim nedaří.
- Kurz není jen o pečení chlebaNaučíte se s kváskem péct sladké i slané dobroty - kurz obsahuje 25 receptů. Navíc zde najdete i 5 receptů, kde využijete kvásek i pokud nechcete zrovna péct.
Navíc vám k online kurzu přidám ještě něco dalšího.
e-book Upeč si svůj první kváskový chléb
Všechny zásadní informace, pokyny a návody z online kurzu jsem shrnula do tohoto e-booku, který si můžete vytisknout a kdykoli v případě potřeby ihned nahlédnout.
E-book je v elektronické podobě pdf.
Moje první kvásková kuchařka
V online kurzu najdete samozřejmě i recepty, kde můžete žitný i pšeničný kvásek využít. Všechny recepty jsem zpracovala do přehledného e-booku, který si můžete vytisknout a hned máte svou První kváskovou kuchařku.
V kuchařce najdete mnou ověřené recepty na chleby, housky, buchty a řadu dalších.
Kuchařka je v elektronické podobě pdf.
Živé pomazánky od Anny Pačevové
Naučte se připravit neobvyklé pomazánky, které obohatí váš jídelníček a skvěle se hodí ke kváskovému pečivu.
Rozhovor s Mgr. Lucií Papežovou
Lucie je odborný technolog výroby potravin.
V rozhovoru nám velmi podrobně vysvětlí, proč je kváskové pečivo pro nás vhodnější a jaká je jeho správná technologická příprava a také třeba to proč se kupované pečivo velmi rychle kazí a chytá plíseň.
Už dlouho se odhodláváte založit si vlastní žitný kvásek a začít péct DOMÁCÍ CHLÉB?
Všechny rady a návody vám přijdou složité?
Naskočte do online kurzu Upeč si svůj první kváskový chléb a jiné pečivo.
Naučím vás, jak kváskovat jednoduše a s láskou.
Cena online kurzu
UPEČ SI SVŮJ PRVNÍ KVÁSKOVÝ CHLÉB A JINÉ PEČIVO je 3.290,- Kč.
Jmenuji se Veronika Gruntová a bydlíme s manželem a dětmi na vesnici v srdci Hané.
Do pečení kváskového pečiva jsem se pustila asi před pěti lety.
Bohužel nebo bohudík mi komerční pečivo v těhotenství nedělalo dobře, a tak jsem se chtě nechtě musela konečně odhodlat a zkusit založit svůj první žitný kvásek.
A u pečení kváskového chleba i ostatního pečiva už jsem zůstala.
Možná vás teď napadá...
- Zvládnu to, i když nemám s kváskováním a pečením vůbec žádné zkušenosti?Nemějte obavy. Online kurz je sestaven přesně pro takové začátečníky. Vše je vysvětleno od začátku, podrobně, a to jak ve formě textu, tak i videa. Tímto kurzem prošlo již na 100 účastníků a díky jejich zpětné vazbě vím, že se jim kváskování opravdu daří.
- Nejsem zrovna zdatná pekařka, nejsou recepty moc složité?Toho se vůbec nemusíte bát. Kváskové pečení je často prezentováno jako složité. Není to pravda. Všechny recepty jsou mnou ověřené a jednoduché na přípravu. Surovinu seženete v běžné prodejní síti.
- Teď na to nemám čas, přihlásím se jindy.Online kurz má obrovskou výhodu v tom, že si texty i videa můžete projít opakovaně a kdykoli budete chtít. V tom spatřuji obrovskou výhodu oproti živým kurzům, kde máš velmi omezený časový prostor informace vstřebat nebo vyzkoušet v praxi.
- Jak bude kurz probíhat?Před začátkem online kurzu vám přijde e-mail s přihlašovacími údaji do členské sekce kurzu. Kurz je rozložen do 4 modulů, které si můžete kdykoli projít. Celý kurz bude přístupný do několika minut od platby.
- Jak dlouho budu mít kurz přístupný.Do členské sekce kurzu budete mít přístup 3 roky od úhrady faktury. Všechny zásadní informace a návody ke kváskování jsou shrnuty v e-booku, který je součástí kurzu a zůstane vám již na pořád. Pokud tedy budete potřebovat podporu i po uplynutí členství, máte v ruce pomocníka ve formě e-booku.
Klikněte na OBJEDNAT, ať se už brzo můžete těšit z prvního voňavého chleba 🙂
Máte k online kurzu Upeč si svůj první kváskový chléb a jiné pečivo nějaké dotazy?
Neváhej mě kontaktovat, na dotazy odpovím prostřednictvím e-mailu veronika@mamazgruntu.cz