Webinář zdarma
Odhalte 4 nejčastější důvody, proč se vám kváskové pečení nedaří!
Co se na webináři dozvíte?
- Proč si vlastně upéct domácí pečivo,
- které chyby dělá téměř každý začátečník,
- jaké jsou rozdíly mezi žitnou a pšeničnou moukou,
- co rozhodně při založení a vedení kvásku nedělejte,
- co udělat proto, aby se vám kváskování dařilo.
Objevte, kde při přípravě a pečení kváskového chleba děláte chybu a najděte způsob, jak ji už neopakovat.
KDY?
KDE?
DÉLKA?
Webinář je vhodný pro začínající ale i ty, co už mají s kváskem nějakou zkušenost.
Chyťte si své místo na webináři a nenechte si kazit radost z dobrého kváskového pečiva!
Kdo vás webinářem provede?
Jmenuji se Veronika Gruntová a spolu se svým manželem a dvěma dětmi žijeme na vesnice v srdci Hané.
Ve svých kurzech ukazuji cestu k soběstačnosti a to jak na zahrádce tak v kuchyni. Ukazuji, jak si vypěstovat svou vlastní úrodu stejně jako upéct kváskové pečivo.
To vše jednoduše a bez zbytečných složitostí, přesně tak jak to uměly naše babičky.
PS: V létě 2021 jsme se mohli potkat na Garden food festivalech, kde jsem vystupovala se svou zavařovací cooking show.