Webinář zdarma 

Odhalte 4 nejčastější důvody, proč se vám kváskové pečení nedaří!

Co se na webináři dozvíte?

  • chleba
    Proč si vlastně upéct domácí pečivo,
  • chleba
    které chyby dělá téměř každý začátečník,
  • chleba
    jaké jsou rozdíly mezi žitnou a pšeničnou moukou,
  • chleba
    co rozhodně při založení a vedení kvásku nedělejte,
  • chleba
    co udělat proto, aby se vám kváskování dařilo.

Objevte, kde při přípravě a pečení kváskového chleba děláte chybu a najděte způsob, jak ji už neopakovat.

KDY?

2. listopadu 2022 od 18 hodin.

KDE?

Online ve facebookové skupině na vašem mobilu či počítači.

DÉLKA?

60 minut, záznam bude ve facebookové skupině k dispozici.

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Webinář je vhodný pro začínající ale i ty, co už mají s kváskem nějakou zkušenost.

Chyťte si své místo na webináři a nenechte si kazit radost z dobrého kváskového pečiva!

Kdo vás webinářem provede?

Jmenuji se Veronika Gruntová a spolu se svým manželem a dvěma dětmi žijeme na vesnice v srdci Hané.  

Ve svých kurzech ukazuji cestu k soběstačnosti a to jak na zahrádce tak v kuchyni. Ukazuji, jak si vypěstovat svou vlastní úrodu stejně jako upéct kváskové pečivo. 

To vše jednoduše a bez zbytečných složitostí, přesně tak jak to uměly naše babičky. 

PS: V létě 2021 jsme se mohli potkat na Garden food festivalech, kde jsem vystupovala se svou zavařovací cooking show.