Minikurz zdarma

Tajemství skvělého domácího kváskového chleba

Jak ovládnout kváskové pečení s lehkostí a bez zbytečných chyb

Nový rok, nový chléb - lednový minikurz zdarma

Co se v minikurzu dozvíš?

  • chleba
    4 finty, jak upéct i na poprvé skvělý chleba, a to i s minimem času,
  • chleba
    4 nečekaná fakta, díky kterým úplně změníš dosavadní pohled na pečivo z obchodu,
  • chleba
    4 největší chyby, které při kváskování dělají téměř všichni začátečníci,
  • chleba
    4 zásadní důvody, proč se chleba nedaří a 90% kvásků nepřežije první měsíc.

Objevte, kde při přípravě a pečení kváskového chleba dělá až 90% lidí chybu a najděte způsob, jak se jí vyhnout.

KDY?

22. - 24. ledna 2025

KDE?

Online ve facebookové skupině na vašem mobilu či počítači.

DÉLKA?

Každý den 1 lekce v délce 30 minut živě nebo ze záznamu

Minikurz je vhodný pro začínající ale i ty, co už mají s kváskem nějakou zkušenost.

Chyť si své místo a nenech si kazit radost z dobrého kváskového pečiva!

Kdo tě webinářem provede?

Jmenuji se Veronika Gruntová a spolu se svým manželem a dvěma dětmi žijeme na vesnice v srdci Hané.  

Ve svých kurzech ukazuji cestu k soběstačnosti a to jak na zahrádce tak v kuchyni. Ukazuji, jak si vypěstovat svou vlastní úrodu stejně jako upéct kváskové pečivo. 

To vše jednoduše a bez zbytečných složitostí, přesně tak jak to uměly naše babičky.