Minikurz zdarma
Tajemství skvělého domácího kváskového chleba
Jak ovládnout kváskové pečení s lehkostí a bez zbytečných chyb
Co se v minikurzu dozvíš?
- 4 finty, jak upéct i na poprvé skvělý chleba, a to i s minimem času,
- 4 nečekaná fakta, díky kterým úplně změníš dosavadní pohled na pečivo z obchodu,
- 4 největší chyby, které při kváskování dělají téměř všichni začátečníci,
- 4 zásadní důvody, proč se chleba nedaří a 90% kvásků nepřežije první měsíc.
Objevte, kde při přípravě a pečení kváskového chleba dělá až 90% lidí chybu a najděte způsob, jak se jí vyhnout.
KDY?
KDE?
DÉLKA?
Minikurz je vhodný pro začínající ale i ty, co už mají s kváskem nějakou zkušenost.
Chyť si své místo a nenech si kazit radost z dobrého kváskového pečiva!
Kdo tě webinářem provede?
Jmenuji se Veronika Gruntová a spolu se svým manželem a dvěma dětmi žijeme na vesnice v srdci Hané.
Ve svých kurzech ukazuji cestu k soběstačnosti a to jak na zahrádce tak v kuchyni. Ukazuji, jak si vypěstovat svou vlastní úrodu stejně jako upéct kváskové pečivo.
To vše jednoduše a bez zbytečných složitostí, přesně tak jak to uměly naše babičky.