Online kurz
Jak vypěstovat žitný kvásek krok za krokem
Se mnou je nepovedeným kváskům konec...

Umět si vypěstovat vitální žitný kvásek je základ, ale ...
- jak založit kvásek a jak se o něj starat aby vydržel,
- která mouka se k založení kvásku hodí,
- podle čeho poznám, že je kvásek připraven k zadělání těsta,
- co dělat, když se kvásku nedaří,
- jak kvásek zabezpečit, když odjedu na delší dobu pryč?


Když dáte kvásku ze začátku tu správnou péči, vydrží s vámi opravdu dlouho.
Ukážu vám, jak vypěstovat vitální kvásek krok za krokem.
Co je součástí online kurzu?
Názorná videa
Každý úkon, který máte provést, podrobně vysvětlím. Takže budete přesně vědět, co a jak udělat.
Jasné a konkrétní postupy
V online kurzu nenajdete žádnou obecnou omáčku, ale mé vlastní zkušenosti, postřehy a návody.
Členská sekce
V den otevření online kurzu budete mít veškerý obsah v členské sekci na webu, a vy tak budete mít vše přehledně na jednom místě.
Co se díky online kurzu naučíte?
- Uděláte si jasno v surovinách, které pro založení kvásku potřebujeteŘekneme si jaká mouka se k založení kvásku hodí a která nikoli.
- Vypěstujete si svůj vlastní kvásekK tomu, abyste si mohli upéct dobrý chléb, potřebujete vitální kvásek - ten si v online kurzu krok za krokem vypěstujeme.
- Co když se kvásku nedaří?Ukážu vám, jak vypadá kvásek vitální a jak ten, který potřebuje resuscitaci. Povím vám, jak kvásek zachránit.
- Probereme chyby a překážkyŘekneme si o těch nejčastějších chybách a problémech při zakládání a uskladnění kvásku.
- Jak kvásek uchovat, když nepeču častoPovím vám, jak kvásek zabezpečit pokud pečete třeba jen 1x za týden nebo jedete na měsíc pryč.
- 4 recepty pro začátečníkySoučástí online kurzu jsou recepty na - chléb ve formě, housky, buchty, lívance
Jak bude online kurz probíhat?
- Veškerý obsah je přístupný najednou a to po uhrazení faktury.
- Videa a texty najdete pohromadě v členské sekci, a vy si je můžete procházet tak, jak potřebujete.
- Přístup do členské sekce máte na 2 roky.

dav

dav


Pro koho je online kurz vhodný?
- Pro ty, kteří s kváskováním úplně začínají.
- Pro ty, kteří již nějaké zkušenosti s kváskem mají, ale pečení se jim nedaří nebo nejsou spokojeni s výsledkem.
- Pro ty, kteří hledají další využití kvásku a jiné recepty než jen chléb.

Naskočte do online kurzu!
Se mnou se vám kvásek povede vypěstovat a udržet.
Cena online kurzu
Jak vypěstovat žitný kvásek krok za krokem
je 1190,- Kč.
Máte k online kurzu Jak vypěstovat žitný kvásek krok za krokem nějaké dotazy?
Neváhej mě kontaktovat, na dotazy odpovím prostřednictvím e-mailu veronika@mamazgruntu.cz