Online kurz

Jak vypěstovat žitný kvásek krok za krokem

Se mnou je nepovedeným kváskům konec...

Umět si vypěstovat vitální žitný kvásek je základ, ale ...

  • chleba
    jak založit kvásek a jak se o něj starat aby vydržel,
  • chleba
    která mouka se k založení kvásku hodí,
  • chleba
    podle čeho poznám, že je kvásek připraven k zadělání těsta,
  • chleba
    co dělat, když se kvásku nedaří,
  • chleba
    jak kvásek zabezpečit, když odjedu na delší dobu pryč?

Když dáte kvásku ze začátku tu správnou péči, vydrží s vámi opravdu dlouho. 

Ukážu vám, jak vypěstovat vitální kvásek krok za krokem.

Co je součástí online kurzu?

Názorná videa

Každý úkon, který máte provést, podrobně vysvětlím. Takže budete přesně vědět, co a jak udělat.

Jasné a konkrétní postupy

V online kurzu nenajdete žádnou obecnou omáčku, ale mé vlastní zkušenosti, postřehy a návody.

Členská sekce

V den otevření online kurzu budete mít veškerý obsah v členské sekci na webu, a vy tak budete mít vše přehledně na jednom místě.

Co se díky online kurzu naučíte?

  • chleba
    Uděláte si jasno v surovinách, které pro založení kvásku potřebujete
    Řekneme si jaká mouka se k založení kvásku hodí a která nikoli.
  • chleba
    Vypěstujete si svůj vlastní kvásek
    K tomu, abyste si mohli upéct dobrý chléb, potřebujete vitální kvásek - ten si v online kurzu krok za krokem vypěstujeme.
  • chleba
    Co když se kvásku nedaří?
    Ukážu vám, jak vypadá kvásek vitální a jak ten, který potřebuje resuscitaci. Povím vám, jak kvásek zachránit.
  • chleba
    Probereme chyby a překážky
    Řekneme si o těch nejčastějších chybách a problémech při zakládání a uskladnění kvásku.
  • chleba
    Jak kvásek uchovat, když nepeču často
    Povím vám, jak kvásek zabezpečit pokud pečete třeba jen 1x za týden nebo jedete na měsíc pryč.
  • chleba
    4 recepty pro začátečníky
    Součástí online kurzu jsou recepty na - chléb ve formě, housky, buchty, lívance

Jak bude online kurz probíhat?

  • chleba
    Veškerý obsah je přístupný najednou a to po uhrazení faktury.
  • chleba
    Videa a texty najdete pohromadě v členské sekci, a vy si je můžete procházet tak, jak potřebujete.
  • chleba
    Přístup do členské sekce máte na 2 roky.

Pro koho je online kurz vhodný?

  • chleba
    Pro ty, kteří s kváskováním úplně začínají.
  • chleba
    Pro ty, kteří již nějaké zkušenosti s kváskem mají, ale pečení se jim nedaří nebo nejsou spokojeni s výsledkem.
  • chleba
    Pro ty, kteří hledají další využití kvásku a jiné recepty než jen chléb.

Naskočte do online kurzu!

Se mnou se vám kvásek povede vypěstovat a udržet.

Cena online kurzu

Jak vypěstovat žitný kvásek krok za krokem

je 1190,- Kč.

 

Máte k online kurzu Jak vypěstovat žitný kvásek krok za krokem nějaké dotazy?

Neváhej mě kontaktovat, na dotazy odpovím prostřednictvím e-mailu veronika@mamazgruntu.cz
Ing. Veronika Gruntovátvůrkyně projektu Máma z gruntu