Průvodce pro začínající zahradníky
ZDARMA
5 prvních kroků k vlastní zeleninové zahrádce
Vypěstujte si už tuto sezónu vlastní zeleninu a bylinky. Dopřejte sobě a svým blízkým více zdravé a vyvážené stravy z vlastní zahrádky.
Udělejte 5 postupných kroků a zažijte radost z vaší první vlastnoručně vypěstované úrody.
Říkáte si: ,, Mít tak stále po ruce čerstvou mátu na letní drink nebo si uvařit skvělou polévku z vlastní zeleniny a naplnit si spíž vynikajícími zavařeninami"
STOP!
Začněte na tom pracovat hned - na vlastní zahrádce a vlastní šťavnaté úrodě plné vitamínů.
Zahradničení se naučíte - ráda vám s tím pomůžu.
Průvodce pro začínající zahradníky vás provede 5 kroky, díky kterým letos i TY zažiješ radost z vlastnoručně vypěstované domácí úrody.
Co v průvodci najdete?
Video 5 prvních kroků k vlastní zeleninové zahrádce, kde zjistíte:
- kde a na jakém prostoru můžeš začít pěstovat,
- zda je lepší koupit semena či sazenice a na co si dát při výběru pozor,
- jaké množství plodin je vhodné vysadit,
- jaké nářadí se bude pro začátek hodit,
- kterých 5 plodin, se skvěle hodí pro každého začínajícího pěstitele - vyžadují minimum péče, ale slibují bohatou úrodu.
Součástí průvodce je tabulka v pdf. Najdete v ní základní informace k pěstování 5 plodin zmíněných ve videu.
Budete tak vědět kde, kdy a jak danou plodinu vysadit.
Kdo pro vás průvodce připravil?
Jmenuji se Veronika Gruntová a prostřednictvím projektu Máma z gruntu ukazuji lidem, jak pěstovat bez chemie a užít si tak krásu vlastní úrody a jejího zpracování.
Sama mám zahradu, kterou obhospodařuji už 8 sezónu, ale moc dobře vím, jak mohou být začátky těžké, a to hlavně tehdy, když chybí zkušenosti a někdo, kdo by poradil.
A právě s tím ti v Průvodci pro začínající zahradníky pomohu.
Myslíte si, že je vlastní bohatá úroda je výsadou jen zkušených zahradníků?
Zahoďte všechny obavy a pusťte se do pěstování co nejdříve.
Lahodná rajčata, první jarní křupavý salát a ředkvičky nebo domácí okurky vás o tom přesvědčí nejlépe.
Těším se na vás a vaše pěstitelské úspěchy.
Co ty na to?