Zvu Vás na webinář ZDARMA
Odhalte 4 nejčastější důvody, proč se vám kváskové pečení nedaří!
Už se přihlásilo přes 400 účastníků!
- Už jste několikrát zkoušeli vypěstovat a uchovat si kvásek, ale vždycky to dopadlo špatně?
- Rádi byste konečně z trouby vytáhli krásný bochník chleba, ale vám se zatím daří jen něco, co se chlebu jen velmi vzdáleně podobá?
Moc dobře to sama znám. Když jsem se před 4 lety pustila do kváskování, moje prvotní nadšení bylo brzy pryč. Chléb se mi nedařil a kvásek za krátkou dobu odešel na věčnost – a s ním i má motivace pokračovat.
Naštěstí toto období mám už za sebou a vím, jakých chyb se mám vyvarovat, aby byl každý další chléb lepší a lepší.
Objevte, kde při přípravě a pečení kváskového chleba i jiného pečiva děláte chybu a najděte se mnou způsob, jak ji odstranit.
KDY?
DÉLKA?
KDE?
Jak bude webinář probíhat?
Webinář je pro všechny účastníky bezplatný. Po registraci Vám přijde e-mail s potvrzením, že máte své místo na webináři jisté. Den před samotným webinářem se Vám znovu ozvu a v e-mailu Vám zašlu odkaz, kde bude webinář probíhat. Vám už pak jen stačí na odkaz kliknout a můžete sledovat. Z webináře Vám poté zašlu záznam, který bude dostupná ještě několik dní.
Jak bude webinář probíhat?
Webinář je určený pro všechny začínají i pokročilé milovníky kváskování. Vítán je každý, kdo rád peče nebo se k pečení a přípravě kvásku teprve odhodlává.
Kdo Vás webinářem provede?
Jmenuji se Veronika Gruntová a spolu se svým manželem a dvěma dětmi žijeme na vesnice v srdci Hané.
Jako Máma z gruntu inspiruji a vedu čtenáře k tomu aby si sami mohli vypěstovat úrodu bez chemie a zkusit připravit kvásek a upéct sisvůj vlastní kváskový chléb nebo jiné pečivo.
To vše jednoduše a bez zbytečných složitostí, přesně tak jak to uměly naše babičky.
PS: V létě 2021 jsme se mohli potkat na Garden food festivalech, kde jsem vystupovala se svou zavařovací cooking show.


Chyťte si své místo na webináři a už si nikdy nenechejte kazit radost z dobrého kváskového pečiva!