Zvu Vás na webinář ZDARMA

Odhalte 4 nejčastější důvody, proč se vám kváskové pečení nedaří!

Už se přihlásilo přes 500 účastníků! 

  • Už jste několikrát zkoušeli vypěstovat a uchovat si kvásek, ale vždycky to dopadlo špatně?
  • Rádi byste konečně z trouby vytáhli krásný bochník chleba, ale vám se zatím daří jen něco, co se chlebu jen velmi vzdáleně podobá?

Moc dobře to sama znám. Když jsem se před 4 lety pustila do kváskování, moje prvotní nadšení bylo brzy pryč. Chléb se mi nedařil a kvásek za krátkou dobu odešel na věčnost – a s ním i má motivace pokračovat.

Naštěstí toto období mám už za sebou a vím, jakých chyb se mám vyvarovat, aby byl každý další chléb lepší a lepší.

Objevte, kde při přípravě a pečení kváskového chleba i jiného pečiva děláte chybu a najděte se mnou způsob, jak ji odstranit.

KDY?

ve čtvrtek 18.11. 2021 od 17:00

DÉLKA

90 minut

KDE?

Online na vašem počítači nebo v mobilu.

Jak bude webinář probíhat?

Webinář je pro všechny účastníky bezplatný. Po registraci Vám přijde e-mail s potvrzením, že máte své místo na webináři jisté. Den před samotným webinářem se Vám znovu ozvu a v e-mailu Vám zašlu odkaz, kde bude webinář probíhat. Vám už pak jen stačí na odkaz kliknout a můžete sledovat. Z webináře Vám poté zašlu záznam, který bude dostupná ještě několik dní.

Pro koho je webinář určen?

Webinář je určený pro všechny začínají i pokročilé milovníky kváskování. Vítán je každý, kdo rád peče nebo se k pečení a přípravě kvásku teprve odhodlává.

Kdo Vás webinářem provede?

Jmenuji se Veronika Gruntová a spolu se svým manželem a dvěma dětmi žijeme na vesnice v srdci Hané.  

Jako Máma z gruntu  inspiruji a vedu čtenáře k tomu aby si sami mohli vypěstovat úrodu bez chemie a zkusit připravit kvásek a upéct sisvůj vlastní kváskový chléb nebo jiné pečivo. 

To vše jednoduše a bez zbytečných složitostí, přesně tak jak to uměly naše babičky. 

PS: V létě 2021 jsme se mohli potkat na Garden food festivalech, kde jsem vystupovala se svou zavařovací cooking show.

 

Chyťte si své místo na webináři a už si nikdy nenechejte kazit radost z dobrého kváskového pečiva!