Webinář zdarma
Jak zavařovat efektivně a
na jistotu
Objevte 5 fíglů jak snadno a správně zavařovat. Zkažené zavařeniny už budou patřit minulosti.
Co se na webináři zdarma dozvíte?
- Proč vlastně v dnešní době zavařovat a vyplatí se to vůbec?
- Jak se zavařováním začít a co k tomu budete potřebovat?
- Na co si dát při zavařování pozor a co nikdy nedělat?
- Které plodiny je vhodné zavařovat a které nikoli?
- Jak zavařovat efektivně, zužitkovat úrodu a naplnit spíž.
Zavařování není výsadou jen našich babiček. Vyzkoušejte ho i vy.
KDY?
KDE?
DÉLKA?
Naučte se zavařovat s radostí a připravte si dobroty na celý rok.
Kdo vás webinářem zdarma provede?
Jmenuji se Veronika Gruntová a prostřednictvím projektu Máma z gruntu ukazuji lidem, krásu vlastní úrody a jejího zpracování.
Sama mám zahradu, kterou bez chemie obhospodařuji už 8. sezónu, ale moc dobře vím, jak mohou být začátky těžké, a to hlavně tehdy, když chybí zkušenosti a někdo, kdo by poradil.
Proto vám chci ukázat, jak chutně zpracovat úrodu a naplnit si spíž.
Kde jsme se mohli potkat?
Mohli potkat na některém z food festivalů, kde jsem vystupovala se svou cooking zavařovací show. Jsem také autorkou receptů, článků a nadšenou propagátorkou tradičního i moderního zavařování a nakládání. Dlouhodobě spolupracuji s Bzeneckým octem a tvořím pro něj recepty a videonávody.