Webinář zdarma 

Jak zavařovat efektivně a 

na jistotu

Objevte 5 fíglů jak snadno a správně zavařovat. Zkažené zavařeniny už budou patřit minulosti.

Co se na webináři zdarma dozvíte?

  • Proč vlastně v dnešní době zavařovat a vyplatí se to vůbec?
  • Jak se zavařováním začít a co k tomu budete potřebovat?
  • Na co si dát při zavařování pozor a co nikdy nedělat?
  • Které plodiny je vhodné zavařovat a které nikoli?
  • Jak zavařovat efektivně, zužitkovat úrodu a naplnit spíž.

Zavařování není výsadou jen našich babiček. Vyzkoušejte ho i vy.

KDY?

kdykoli budeš mít čas.

KDE?

Online na vašem mobilu či počítači.

DÉLKA?

Délka 45 minut

Naučte se zavařovat s radostí a připravte si dobroty na celý rok.

Kdo vás webinářem zdarma provede?

Jmenuji se Veronika Gruntová a prostřednictvím projektu Máma z gruntu ukazuji lidem, krásu vlastní úrody a jejího zpracování.

Sama mám zahradu, kterou bez chemie obhospodařuji už 8. sezónu, ale moc dobře vím, jak mohou být začátky těžké, a to hlavně tehdy, když chybí zkušenosti a někdo, kdo by poradil.

Proto vám chci ukázat, jak chutně zpracovat úrodu a naplnit si spíž.

 

Kde jsme se mohli potkat?

Mohli potkat na některém z food festivalů, kde jsem vystupovala se svou cooking zavařovací show. Jsem také autorkou receptů, článků a nadšenou propagátorkou tradičního i moderního zavařování a nakládání. Dlouhodobě spolupracuji s Bzeneckým octem a tvořím pro něj recepty a videonávody.