
Proč peču domácí kváskový vy byste měli taky?
Kudy vedla moje cesta za prvním kváskovým chlebem? Jak to jinak říct, než že mě k tomu dohnala trochu nutnost a trochu moje neochota vstávat z postele. Teď si asi říkáte, co je to...
Kudy vedla moje cesta za prvním kváskovým chlebem? Jak to jinak říct, než že mě k tomu dohnala trochu nutnost a trochu moje neochota vstávat z postele. Teď si asi říkáte, co je to...
Pečete rádi? Mám pro vás 5 jednoduchých moučníků, které zvládnete hravě upéct dřív, než skončí seriál. Navíc jsem si řekla, že byste si možná v této nelehké době chtěli přečíst i něco...
Úroda cuket je zase velká a já ji musím nějak zpracovat. Co vy? Taky často bojujete co s nadúrodou cuket dělat? Mou stálicí a velmi oblíbenou plodinou jsou cukety. Vždy si zasadím alespoň...
Král mezi stromy Kdo by neznal majestátní strom, který v době našich předků rostl skoro před každým stavením. Tento strom je jeden z nejpěstovanějších stromů vůbec. Pro své plody, pro kvalitní dřevo...
Zavařování prostě k podzimu patří a vlastně nejenom k podzimu :). Neznám lepší způsob, jak si uchovat zeleninu a ovoce pro zimní období, než právě tím, že si zavařím kompoty, přesnídávky, marmelády, čalamády, čatní...
Víte, co je podle mě nejvděčnější zavařenina? Jsou to přesnídávky a ty se spolu se mnou dnes naučíte zavařovat :). V minulém článku jsme si řekli spoustu základních informací, bez kterých...